Velkommen til SALSAVILLE.com 


Hej, salsadansere verden over. Denne side er for at fortælle lidt om mig selv, mine salsa videoer, og min hjemmeside: SALSAVILLE.com.

Jeg har ikke haft tid til at oversætte hele min hjemmeside til andre sprog, men jeg har forberedt denne mini-guide på dansk med venlig hjælp fra Elle. Forhåbenligt vil du med denne introduktion på dansk have fået så meget indsigt, at de linkede sider giver mening selvom de er på engelsk.
 

Eric "El Cubanito" Freeman:

Jeg voksede op i Teaneck, New Jersey, og selvom jeg boede kun 20 minutter fra den moderne salsas fødested - New York City - anede jeg ikke hvad salsa var. Til trods for at jeg havde tilbragt ti måneder i latinamerika på en 9000 km lang cykeltur (fra San Francisco i Californien til San José i Costa Rica), havde jeg i 1991 stadig ikke nogen fornemmelse af salsa. Da jeg kom tilbage fra min tur, flyttede jeg til Boulder, Colorado - hvor jeg stadigvæk bor. Ved et rent tilfælde tog jeg i foråret 1993 et kursus i latinamerikansk dans. Fra da af begyndte jeg at besøge Boulders eneste dansested med latin musik. Et år efter var jeg blevet fuldstændig afhængig.

Siden da har jeg danset næsten hver dag og lært alt, hvad jeg i dag ved om musikken og dansen. Jeg har intensivt studeret dansen i New York, jeg har taget et utal af ture til Los Angeles for at lære denne stil og jeg har tilbragt over ti måneder i Cuba med at studere dans. I februar 1999 lavede jeg min første video "Cool Moves Revealed" sammen med Edie "The Salsa Freak" Lewis. Siden da har jeg lavet seks videoer mere, og jeg har indenfor det sidste år besøgt Europa tre gange for at give workshops. Jeg vil håbe, at salsaen vil fortsætte med at bringe mig til nye og spændende steder i verden.

Klik her for at se mit resumé. For at se information om afholdte og kommende ture rundt i verden, klik her.
For at tilmelde dig min mail-liste, klik her. (Denne liste bruges kun til at annoncere nye produkter, eller for at gøre opmærksom på nye / interessante emner på min hjemmeside. Jeg vil aldrig videregive denne liste til andre).
Send mig en e-mail og spørg, hvis du er i tvivl om noget eller vil forhøre dig om muligheden for at arrangere en workshop i din by. (Skriv venligst kun på engelsk eller spansk).
 


 

Generel information om videoerne:

Jeg har i øjeblikket 8 instruktionsvideoer til salg. Oversigten over alle videoer er her. Hver video har en "guide", som er en liste over alle figurer samt nogle forklarende notater der også hjælper til at huske disse figurer. Hver video har også on-line video klip. For at se disse video klip, er du nødt til at have QuickTime installeret. Hvis du har QT installeret på din computer, vil alt virke automatisk. Hvis du ikke har QT installeret, kan du downloade programmet gratis her.

Mine nuværende videoer er for letøvede og øvede dansere. Du SKAL altså have kendskab til de basale trin og rytmen i salsadansen. Mine videoer henvender sig folk, som ønsker at lære en masse nye figurer og trin i forskelige stilarter. Det skal bemærkes, at jeg ikke er til koreograferede figurer. Med få undtagelser er alle figurer på videoerne til at føre og blive ført i. Det betyder, at så snart du og din partner er fortrolig med figurerne, er en god føring nok for et godt resultat.

Al instruktion på videoerne er på engelsk. Men forklaringer er holdt på et absolut minimum. I stedet gør jeg meget ud af vise figurerne så tydeligt som muligt, mens jeg tæller takten (1,2,3 ... 5,6,7...).Man skal altså bare have et nogenlunde kendskab til engelsk for at følge med. I de videoer, hvor jeg ikke instruerer ("Salsa a la Cubana" - serien) tælles der, som på de øvrige videoer på engelsk, men forklaringerne er på spansk. Men også her er alle kommentarer holdt på et minimum. Skulle man være i tvivl om noget, er alt hvad der siges oversat til engelsk her på hjemmesiden.

Bestilling af videoerne:

Klik her for at bestille videoerne. Klik derefter på linket "Order by Credit Card". Det vil føre dig til siden med oversigten af alle videoerne. Hver video koster 30 dollars i 'NTSC' (det amerikanske format i VHS) og 33 dollars i 'PAL' (det europæiske format i VHS). USA, Canada, Latinamerika og Asien bruger 'NTSC.' Europa, Australien og New Zealand bruger 'PAL.'
For at afgive ordre, klik på ordreknappen udfor hver video du ønsker. Forsendelser udenfor USA og Canada, koster i øjeblikket 14 dollars. Det er uanset om du bestiller én eller otte videoer. Jeg sender ud en gang om ugen. Jeg bruger normalt "Global Priority Mail" som transportfirma. Forsendelsen KAN tage op til to uger, men almindeligvis tager det mindre end en uge.

Sikker bestilling med kreditkort:

Er det sikkert at give sine kreditkort oplysninger ud på nettet? Jeg mener, at det er sikkert så længe det er SSL krypteret. Det er forklaringen hvis du evt. ser et hængelås symbol nederst på siden. For Netscape brugere ser det sådan ud . For brugere af Internet Explorer ser det sådan ud . Hold øje med, at du ser disse symboler på siden, hvor du skal give dine kreditkort oplysninger. Så ved du, at dit kreditkort nummer er blevet krypteret, og derefter er det meget svært for nogen at kopiere det. Hvis du som Netscape bruger i stedet ser et  , så ved du, at dine kreditkort oplysninger ikke er sikret. Explorer viser IKKE nogen hængelås, hvis siden ikke er krypteret.Vær opmærksom på, at det kun er siden, hvor du skriver dine oplysninger, der behøver at være krypteret. Salsaville.com er SSL krypteret, og der skulle ikke være nogle problemer.
 

"Cool Moves Revealed" (1 video)

Den første video, jeg lavede, "Cool Moves Revealed" er med den berømte Edie Lewis, "The Salsa Freak". Det er hovedsageligt en video af Los Angeles style figurer, men der er også nogle New York and Cubanske figurer. Vi demonstrerer også dansen på alle de forskellige slag i musikken: "på 1", "på 2" (to forskellige måder), "på 3", og endda "på 4." Der er i alt 60 figurer på denne video, som er 60 minutter lang.

Generel beskrivelse (samt en liste over alle figurer)
On-line video klip
Udtalelser fra kunder der allerede har købt videoen
 


 

"Hot Moves for the Salsa Addict" serien (2 videoer)

Disse videoer er en fortsættelse af "Cool Moves Revealed" videoen. De er optaget sammen med min dansepartner igennem lang tid, Lauren Mones.


Generel beskrivelse
On-line Video klip
Udtalelser fra kunder der allerede har købt videoen
Liste over figurer (klik på hvert billede for at se oversigten for hver video)
 


 

"Salsa à la Cubana" serien (3 videoer)

Dette er videoer, som jeg har filmet i Cuba. Det er cubanere, der danser den autentiske street-salsa. Der er tre vidoer:

Generel beskrivelse af "Salsa à la Cubana" serien
Generel beskrivelse af demonstrationsvideoen
Generel beskrivelse af instruktionsvideo #1
Generel beskrivelse af instruktionsvideo #2

On-line video klip (klik på billedet af hver video)

Udtalelser fra kunder der allerede har købt demonstrationsvideoen
Udtalelser fra kunder der allerede har købt instruktionsvideo (#1 and #2)

Liste over figurer for Instruktionsvideo #1
Liste over figurer for Instruktionsvideo #2